This natural flavouring adds the typical flavour of a good mature cheddar with a touch of walnut and hazelnut. It adds a typical, savoury aromatic signature to your aperitif pastries, cakes, flavoured cheeses, sauces, chicken nuggets, burgers and ravioli.
Prosessoidut juustomme annoksina ovat upea tuote, joka on suurkulutuksessa supermarkettien hyllyillä ympäri maailmaa. Ne on pakattu kauniisiin pyöreisiin ja standardimuotoisiin laatikoihin.
Jokaisessa laatikossa on kahdeksan annosta. Jokainen juustopala on siististi kääritty alumiinifolioon, jossa on avausnauhat, jotta tuoreus säilyy pakkauksissa.
DANA-prosessoitu juusto tulee pyöreissä laatikoissa, jotka sisältävät kahdeksan annosta, yhteensä 140 grammaa. Tuotteella on 12 kuukauden säilyvyysaika, kun se säilytetään viileässä ja kuivassa ympäristössä. Pääraaka-aineet sisältävät maitoa (tai rasvatonta maitoa vähärasvaisen tai kevyen juuston tapauksessa), vettä, juustoa ja voita. Juuston väri on norsunluu ja vaaleankeltainen, ja maku on mieto ja kermaisa.
Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja hintatietoja.
Me yhdistämme nopeasti kaksi, neljä, kuusi tai enemmän kalapurkkia tai kinkkupaketteja, pussikeittoja tai suklaapatukoita. Huomiota herättävät (kampanja)pakkausratkaisut. Banderoli on yksinkertainen keino luoda kampanjapaketteja. Kaksi, neljä, kuusi tai enemmän kalapurkkia on yhtä helppo yhdistää kuin kinkkupaketit, pussikeitot tai suklaapatukat. Banderoli omassa yritysilmeessä lisää kampanjapakkauksen näkyvyyttä supermarketin hyllyllä ja siten ostohalukkuutta asiakkaalle. Ylivertainen kaikilla alueilla: - Banderolilla kampanjapaketti on hetkessä valmis. - Paljon parempi kuin kutistemuovi, sekä energian kulutuksen että materiaalikustannusten osalta. - Banderoli toimii samalla sinettinä. - Hyvä ympäristölle - Helppo hävittää - Luotettava pakkaus - Monikäyttöinen
Paimenten tuottama juusto, joka vaeltaa. Nämä paimenet ja heidän karjansa viettävät 3 kuukautta kesästä Pyreneiden korkeilla vuorilla, korkeuksilla, jotka vaihtelevat 1000:sta 2300 metriin. Alueen kasvillisuus on ainutlaatuista ja antaa juustolle ainutlaatuisen hedelmäisen aromin ja maun.
Toimitamme koko Ranskaan.
Geleneksel Lezzetlerin Doğal Adresi POLEN SÜT
Yeni Şubesi İle Hizmet Etmeye Devam Ediyor.
Katkısız Doğal Ve Hijyenik
Ürünleri Üretmeye Kendine İkle Edinen Kuruluşumuz
2o. Yılında Sizler İle Büyümeye
Devam Ediyor...
Tutustu viipymättä orgaanisiin VEGAN-juustoihimme.
Haluatko esitellä uuden VEGAN-juustovalikoiman asiakkaille? Ota rohkeasti yhteyttä meihin, jos tarvitset lisätietoja.
Cacioricotta on puolikova, pyöreän muotoinen kypsytetty juusto, joka on tyypillinen Apulian juustoperinteelle.
Apulialaisessa keittiössä tätä tuotetta käytetään yleensä raastettuna maustamaan pastaa tyypillisessä apulialaisessa pasta alla crudaiolassa, mutta sitä nautitaan myös sellaisenaan lastuina tai salaattien tai pizzojen maustamiseen.
Pastöroitu lehmänmaito ja kerma (alkuperä Ranska), Suola, Mikrobinen koagulantti, Maitohappobakteerit ja kypsytysaineet, Kiinteyttävä aine: kalsiumkloridi.
Tuotteitamme ei ole merkitty GMO:ksi asetusten 1829/2003/EY ja 1830/2003/EY mukaisesti. GMO-vapaan sisällön kunnioittaminen 0,9 %:n raja-arvoon asti Euroopan asetusten CE 1829/2003 ja 1830/2003 mukaisesti.
Ionisaatio todistus Vahvistamme, että perustuen toimittajiltamme saamiimme takuisiin ja todistuksiin, tuotteemme, ainesosamme ja lisäaineemme: eivät ole olleet ionisaatiokäsittelyn kohteena asetuksen n:o 2001-1097 mukaisesti 16.11.01.
Analyysi per: 100g
Rasvaa: 27.97g
Proteiinia: 19.81g
Sokeri (g): 0.5
Natrium (mg): 1.372g
Energia Kcal: 338.83
Energia KJ: 1392.5
Rasvapitoisuus: 50 % kuiva-aineesta ja 25 % valmiista tuotteesta
Muoto: Pyöreä
Paino: 1 kg
Pakkaus: Paperi
Ylikappale: Kartonki
Säilytyslämpötila: +2°C/+8°C